+47 40050167 ts@makeachoice.no

Kontakt eller tips oss på en tryggere måte

Dette er et tilbud til personer som utsetter seg for risiko ved å kontakte oss,  har sensitiv informasjon eller av andre årsaker ønsker å kontakte oss på en mer trygg måte. En kan aldri helt garantere seg for sikker kommunikasjon digitalt, men en kan ta noen forhåndsregler når dette er eneste måte. 

Proton har en kryptert e-posttjeneste som kan brukes til sensitivt innhold. Du kan lage en konto på nettsiden https://proton.me/ og sende e-post fra Proton-kontoen din til tips.makeachoice@proton.me 

Signal er en gratis app som lar deg sende meldinger og ringe kryptert like enkelt som du bruker vanlig SMS og telefon. Du kan sende til +47 400 50 167 (besvarer kun krypterte meldinger)

Wire er en gratis meldingsapp som blant annet kan brukes til å sende krypterte meldinger på telefon og datamaskin.Personvern: I motsetning til Signal lar Wire deg registrere en konto uten å oppgi telefonnummeret. Du kan treffe oss på Wire appen med brukeren @makeachoice

For sikker drop av filer: 

Vi benytter oss også av OnionShare og kommer til å sette opp en GlobalLeak, der det Kontakten med Make A Choice skjer da over det såkalte Tor-nettverket, som sørger for at spor av IP-adresse og identiteten til varsleren blir skjult.

Her kan du få gode tips: https://www.privacytools.io/secure-whistleblower

Er du ekstra bekymret for din egen sikkerhet, anbefaler vi følgende tiltak:

https://tails.net/i(OS som kan drives fra usb)

One way tekst (vi benytter ikke denne for øyeblikket) https://hushline.app/

 

Share This